Kiitos äänestäjilleni

Maanantai 29.10.2012 klo 18:05

Lämmin kiitos kaikille, jotka annoitte kunnallisvaaleissa minulle luottamuksenne!

Sain 71 ääntä, mikä pienessä kaupungissamme on hieno tulos. Tällä kannatuksella pääsin Keskustan toiseksi varavaltuutetuksi. Olen iloinen jokaisen teidän tuestanne ja toivon voivani vastata luottamukseenne.

Juuri nyt tuntuu kurjalta, että oman ryhmäni paikat vähenivät, ja ennen kaikkea se, mihin suuntaan paikkojen jakautuma siirtyi. Mutta tämä on demokratiaa, kuntalaiset kertoivat oman tahtonsa.

En ole periksiantaja, vaan tiedän että nokka lähtee tästä nousuun. Tekevä ihminen löytää tekemisen paikat, ja yhteiseksi hyväksi voi antaa panoksensa yhdistysten kautta ja omissa lähipiireissään. Kenties vielä jokin lautakuntapaikkakin tulee kohdalle, ja sitä kautta avautuu mahdollisuus tehdä työtä kaupunkilaistemme hyväksi.

Haluan onnitella kaikkia valtuustoon päässeitä!

Omasta ryhmästäni valtuustoon valitut Kyösti Haukipuro, Jyrki Virtanen ja Malin Leppänen ovat aktiivisia ja rakentavia persoonia, samoin kuin varavaltuutetut Pertti Syrjälä ja Eeva Karvinen. Heidän kanssaan on ilo jatkaa tiimityötä samassa tekemisen meiningissä, jolla vedimme läpi hyvähenkisen vaalikampanjamme.

Lautakuntatyössä ja vaalitiimellyksessä olen tutustunut eri puolueista moniin fiksuihin, rakentaviin ja valveutuneisiin henkilöihin. Toivon, että heillä on mieli avoinna, kun tulee asioita, joihin me muutkin haluamme heidän kanssaan ja heitä tukien vaikuttaa.

Pidetään avoinna yhteistyön sillat!

Raija

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: kuntavaalit 2012, Kerava

Kerava on monenlainen

Keskiviikko 24.10.2012 klo 8:07

Kulkumiehenä, askel askelelta, on konkreettisesti käsittänyt, että keravalaisuus on monenlaisuutta...

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Kerava, ehdokas, vaalityö

Museon kohtalonkysymyksiä valtuustossa 11.10.2010

Sunnuntai 10.10.2010 klo 2:12 - Raija Kallioinen

Keravan kaupunginvaltuuston listalla 11.10.2010 on tärkeitä asioita taide- ja museokeskuksen remontoinnista. Toteutetaanko torso vai käypä ratkaisu? Entä onko taidesäätiön lakkauttaminen sittenkään kaupunkimme edun mukaista?

Lue lisää »

2 kommenttia . Avainsanat: Keravan taidemuseo, museo, kaupunginvaltuusto

Museoille avautui mahdollisuuksien näkymät

Torstai 11.3.2010

Taiteilijoilla on kyky nähdä asiat uusista kulmista. Mahdollisuuksina. Myös taidehallinto tarvitsee tätä kykyä ja asennetta, kun lähdemme nyt kehittämään Keravan taide- ja museokeskusta kaupungin keskustaan Kinnarpsin kiinteistöön. Poteroihin ei pitäisi kenenkään kaivautua vaan ottaa mahdollisuuksista kaikki irti.

Lue lisää »

1 kommentti . Avainsanat: Keravan taidemuseo, museo

Kerava - museotoiminnan syrjäkylä vai kehittyvä taidekeskus?

Tiistai 2.3.2010 - Raija Kallioinen

Kaupunginhallitus esittää (1.3.2010) Keravan taidemuseon ja kulttuurihistoriallisen museon yhdistämistä ja toimintojen sijoittamista Kinnarpsin kiinteistöön. Hienoa, että museot saavat tilat keskikaupungilta. Mutta siihen hienous taitaa jäädä. Kaupungistamme näyttää tulevan museotoiminnan syrjäkylä ja lattea keskinkertaisuus.

Kinnarpsin tilojen remontointi...

Lue lisää »

1 kommentti . Avainsanat: Keravan taidemuseo, museo

Keravan museoilla erinomainen tilaisuus erottua kilpailijoistaan

Lauantai 6.2.2010 klo 21:16 - Raija Kallioinen, Tuuli Tarukannel

(Julkaistu sanomalehti Keski-Uusimaassa 6.2.2010)

Keravan valtuusto päätti tammikuussa 2009, että Keravan säätiöpohjainen taidemuseo kunnallistetaan ja kaupunki ottaa hoitaakseen Keravan taidesäätiön tehtävät. Samassa yhteydessä myös kulttuurihistoriallisen museon toimintaa kehitetään.

Taidemuseon valttikorttina ovat...

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Keravan taidemuseo, museo

Sirkusmuseo? Ei kiitos.

Tiistai 14.10.2008 klo 22:20 - Raija Kallioinen

Vaaliteltoilla on koottu nimiä aloitteeseen sirkusmuseon perustamiseksi Keravalle. Ei kiitos! Kieltäydyn kohteliaasti mutta päättäväisesti. Ja perustelen---

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: museo, kerava, sirkus