Omat linkkini

Olen töissä kulttuurituottajana Maaseudun Sivistysliitossa, valtakunnallisessa aikuiskoulutus- ja kulttuurijärjestössä. MSL:n kotisivut: www.msl.fi ja Facebook-sivu.

Keskeisimpänä vastuualueenani työssäni on suomalaisen nykykansantaiteen eli ITE-taiteen hanketoiminnan ja verkostojen ylläpitäminen ja vetäminen. Pidän myös yllä ITE-taiteen teemasivuja ja toimin asiantuntijoista koostuvan ITE ry:n hallituksen jäsenenä ja sihteerinä.
ITE-taiteen kotisivu ja Facebook-sivu.

Kuulun eurooppalaisessa outsider-taiteen verkoston EOA:n perustajiin ja toimin pitkän jakson verkoston vice presidentinä, ks. www.outsiderartassociation.eu.

Oman kotikaupunkini Keravan kotisivut: www.kerava.fi. Toimin Keravalla kaupunginvaltuustossa varavaltuutettuna ja vapaa-ajan lautakunnan varajäsenenä.

Keravan kulttuurielämässä seuraan suurimmalla mielenkiinnolla Taide- ja museokeskus Sinkkaa, jonka toiminta on valtakunnallisestikin erinomaista tasoa: www.sinkka.fi.

Toimin Keskustan Keravan kuntayhdistyksen sihteerinä ja tiedottajana. Osastomme kotisivu www.keravankeskusta.net ja Facebook-sivu. Olen myös yhdistyksemme piirikokousedustaja, edustaja piirihallituksessa sekä puoluekokousedustaja.

Ajankohtaisimmat asiat Suomen Keskustasta löytyvät puolueen kotisivulta www.keskusta.fi.

Kotisivuni www.raijakallioinen.net sisällöt rajoittuvat Keravan kuntavaaleihin, joskin blogissa saatan satunnaisesti kirjoittaa jostain muustakin.

Luottamustehtäviini kuuluvat hallitusjäsenyydet ITE ry:ssä, Keravan taidemuseon ystäväyhdistyksessä, Siskot ja Simot ry:ssä ja Keskustan ja maaseudun arkiston säätiössä.

Jos haluat tutustua minuun monipuolisemmin ja käydä keskustelua, tervetuloa Facebookin puolelle, josta löydät aktiivisen Facebook-profiilini.