Omat linkkini

Olen töissä kulttuurituottajana Maaseudun Sivistysliitossa, valtakunnallisessa aikuiskoulutus- ja kulttuurijärjestössä. MSL:n kotisivut: www.msl.fi.

Keskeisimpänä vastuualueenani työssäni on suomalaisen nykykansantaiteen eli ITE-taiteen hanketoiminnan ja verkostojen ylläpitäminen ja vetäminen. Pidän myös yllä ITE-taiteen teemasivuja ja toimin asiantuntijoista koostuvan ITE ry:n hallituksen jäsenenä ja sihteerinä.
ITE-taiteen kotisivu www.itenet.fi ja ja Facebook-sivu.

Toimin varapuheenjohtajana eurooppalaisessa outsider-taiteen verkostossa EOA:ssa.
www.outsiderartassociation.eu.

Oman kotikaupunkini Keravan kotisivut: www.kerava.fi. Toimin Keravalla kaupunginvaltuustossa varavaltuutettuna ja vapaa-ajan lautakunnan varajäsenenä.

Keravan kulttuurielämässä seuraan suurimmalla mielenkiinnolla Taide- ja museokeskus Sinkkaa, jonka toiminta on valtakunnallisestikin erinomaista tasoa: www.sinkka.fi.

Olen toiminut vuosikausia Keski-Uudenmaan erilaiset oppijat ry:ssä ja olen yhdistyksen hallituksen jäsen. Ksero ry:n kotisivut www.lukiksero.net ja Facebook-ryhmä.

Toimin Keskustan Keravan paikallisyhdistyksen puheenjohtajana. Osastomme kotisivu www.keravankeskusta.net ja Facebook-sivu.

Ajankohtaisimmat asiat Suomen Keskustasta löytyvät puolueen kotisivulta www.keskusta.fi.

Kotisivuni www.raijakallioinen.net sisällöt rajoittuvat Keravan kuntavaaleihin, joskin blogissa saatan satunnaisesti kirjoittaa jostain muustakin.

Jos haluat tutustua minuun monipuolisemmin ja käydä keskustelua, tervetuloa Facebookin puolelle, josta löydät aktiivisen Facebook-profiilini.