Mielenosoitukseen

Share |

Maanantai 10.3.2014


Mielenosoitus on epäpoliittinen, ja sen järjestäjinä on joukko tavallisia keravalaisia vanhempia. Lisätietoja löytyy ryhmän FB-sivulla.

Itse olen ensin mukana mielenosoituksessa ja heti sen jälkeen varavaltuutetun ominaisuudessa Keravan kaupunginvaltuuston kokouksessa. Poliittisten ryhmien yhteisen valmistelun tuloksena päätettäväksi on tulossa talouden tasapainotussuunnitelma, jossa pahimmat lapsiin kohdistuviksi suunnitellut leikkaukset on jätetty pois.

Vanhempien aktiivisuus ansaitsee kunnioituksen, ja poliittisten päättäjien kyky nopeaan reagointiin ja yhteisen sävelen löytämiseen on kiitoksen arvoinen.

Itsekin olen kantanut kortta kekoon pienellä "kukkaismielenosoituksella" Untolan leikkitoiminnan ja Kerava-lisän puolesta. Omien lasteni pienenä ollessa saimme kotihoidontukea, ja Keravalle muutettuamme Untola oli lapsille aivan mahtava iltapäivätoiminnan paikka: turvallinen, kodikas, inspiroiva ja leikkiin ja luovuuteen houkuttava. Myös tämän päivän pienimmät keravalaiset ansaitsevat yhteisen huolenpitomme.

Pro Untola -kukkaismielenosoitus on Untolan portaiden kaiteissa ja portinpielissä. Kuvia löytyy FB-sivuni albumista.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini