Kiitos äänestäjilleni

Share |

Maanantai 29.10.2012 klo 18:05


Lämmin kiitos kaikille, jotka annoitte kunnallisvaaleissa minulle luottamuksenne!

Sain 71 ääntä, mikä pienessä kaupungissamme on hieno tulos. Tällä kannatuksella pääsin Keskustan toiseksi varavaltuutetuksi. Olen iloinen jokaisen teidän tuestanne ja toivon voivani vastata luottamukseenne.

Juuri nyt tuntuu kurjalta, että oman ryhmäni paikat vähenivät, ja ennen kaikkea se, mihin suuntaan paikkojen jakautuma siirtyi. Mutta tämä on demokratiaa, kuntalaiset kertoivat oman tahtonsa.

En ole periksiantaja, vaan tiedän että nokka lähtee tästä nousuun. Tekevä ihminen löytää tekemisen paikat, ja yhteiseksi hyväksi voi antaa panoksensa yhdistysten kautta ja omissa lähipiireissään. Kenties vielä jokin lautakuntapaikkakin tulee kohdalle, ja sitä kautta avautuu mahdollisuus tehdä työtä kaupunkilaistemme hyväksi.

Haluan onnitella kaikkia valtuustoon päässeitä!

Omasta ryhmästäni valtuustoon valitut Kyösti Haukipuro, Jyrki Virtanen ja Malin Leppänen ovat aktiivisia ja rakentavia persoonia, samoin kuin varavaltuutetut Pertti Syrjälä ja Eeva Karvinen. Heidän kanssaan on ilo jatkaa tiimityötä samassa tekemisen meiningissä, jolla vedimme läpi hyvähenkisen vaalikampanjamme.

Lautakuntatyössä ja vaalitiimellyksessä olen tutustunut eri puolueista moniin fiksuihin, rakentaviin ja valveutuneisiin henkilöihin. Toivon, että heillä on mieli avoinna, kun tulee asioita, joihin me muutkin haluamme heidän kanssaan ja heitä tukien vaikuttaa.

Pidetään avoinna yhteistyön sillat!

Raija

Avainsanat: kuntavaalit 2012, Kerava


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini